Diensten

Ruwbouw

Ruwbouw

De ruwbouwfase is de belangrijkste fase in het bouwproces. Dit leidt tot de 'dragende constructie' en bepaalt het latere comfortniveau en de levensduur van het gebouw. Het spreekt dus voor zich dat de keuze voor de materialen van bepalend niveau is. Deze horen bij de fundamenten van uw woning.
Afbraakwerken

Afbraakwerken

Voor alle kleine en middelgrote afbraakwerken kan u terecht bij Colaers & Bleyen. Wij zorgen tevens voor de afvalstroom van het steenpuin. Wij zullen de werken steeds uitvoeren met inachtneming van alle veiligheidsvoorzieningen nodig voor het uitvoeren van deze job.
Verbouwingswerken

Verbouwingswerken

U droomt al jaren van een verbouwing van uw huis? Maar bent terughoudend omwille van wat het allemaal met zich mee brengt? Met onze meer dan 15 jaar ervaring kunnen we u zeker helpen. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.
Sleutel-op-de-deur woningen

Sleutel-op-de-deur woningen

Colaers en Bleyen bouwt unieke sleutel-op-de-deur woningen volledig naar de wens van de klant. Zowel voor open bebouwing, half-open bebouwing en villa's kan u bij ons terecht.

Onze troeven:

Adres

Colaers & Bleyen
Schoorheide 28
2490 Balen

Telnr.

0478/82 46 64

Offerte nodig?

Contacteer ons